0758.222.203  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Confidentialitate

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 accesoriidepetrecere.ro – este denumirea comerciala a EUROMERX PYROTECHNIC SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in B-dul Iuliu Maniu, Nr. 7, Corp A, Sc.1, Birou M1+M2, Sector 6, Bucuresti, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/9486/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO 28957920., telefon mobil: 0758.222.203, telefon fix: 0374-086-344, e-mail: conact@accesoriidepetrecere.ro .

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, accesoriidepetrecere.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

 

Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  Clientului/Cumparatorului.

 

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a accesoriidepetrecere.ro, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre accesoriidepetrecere.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre accesoriidepetrecere.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre accesoriidepetrecere.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

 

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa:B-dul Iuliu Maniu, Nr. 7, Corp A, Sc.1, Birou M1+M2, Sector 6, Bucuresti, in atentia societatii EUROMERX PYROTECHNIC SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

 

 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: B-dul Iuliu Maniu, Nr. 7, Corp A, Sc.1, Birou M1+M2, Sector 6, in atentia titularului site-ului EUROMERX PYROTECHNIC SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz: -rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte; - transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

-notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

 De asemenea, accesoriidepetrecere.ro poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

 

Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care accesoriidepetrecere.ro a incheiat parteneriate in vederea oferirii produselor prin credit sa prelucreze datele personale ale acestuia in evidentele proprii in scopul efectuarii analizei de credit.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Măsurile luate pentru asigurarea securităţii prelucrării datelor cu caracter personal

Platforma eCommerce ShopMania Biz foloseste sisteme si tehnologii avansate pentru a asigura protectia si securitatea datelor, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, si anume:

- securizarea accesului la site prin criptare SSL;

- acces partajat la bazele de date sau alte informatii cu caracter confidential;

- restrictionarea accesului dupa un numar de incercari nereusite; - sistem de protectie a datelor clientilor;

- niveluri de acces pentru utilizatorii aceluiasi magazin (fiecare primeste doar accesul de care are nevoie pentru indeplinirea functiilor);

- diverse tipuri de loguri (acces, conectare sistem, erori, diverse operatiuni executate de fiecare user);

- computerele de la care se acceseaza datele sau alte informatii cu caracter confidential sunt parolate si au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall cu toate update-urile la zi;

- monitorizarea permanenta a actiunilor care pot cauza probleme de securitate si restrictionarea imediata a conturilor de pe care se desfasoara astfel de activitati; 

- realizarea de back-upuri zilnice si stocarea lor securizata;

- utilizarea de servere performante si folosirea de firewall-uri pentru protectia impotriva accesului neautorizat;

- protectie avansata impotriva atacurilor informatice de tip DDOS (la nivel de datacenter precum si la nivel de servere);

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati telefonic: 0758.222.203, 0374-086-344, prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail: contact@accesoriidepetrecere.ro.

  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?





  

  

Categorii produse

  

  
  


  
  



  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii
Despre noi
Politica de Confidentialitate
Politica de Cookies
Furnizori
Feed-uri RSS
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Politica de returnare
 
Asistenta
Intrebari frecvente
PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.
Contacteaza-ne
Sitemap
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite
 
Recomandat AllShops Viziteaza magazinul Accesoriidepetrecere Ro pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert Acest site este administrat de EUROMERX PYROTECHNIC SRL avand CUI: RO28957920, Nr.Inreg.Reg.Com: J40/9486/2011, Sediu: Bd.Iuliu Maniu, Nr.7, Sector 6, Bucuresti, Tel. Mobil: Numar cu tarif normal, din orice retea 0758.222.203 E-mail: contact@accesoriidepetrecere.ro.