Furnizori

Furnizorii produselor afisate si comercializate de Euromerx Store SRL pe www.accesoriidepetrecere.ro sunt recunoscuti la nivel mondial in industria accesoriilor pentru petreceri, articolelor de masa, baloane si accesorii , atat pentru calitatea produselor cat si pentru inovatiile aduse in aceste domenii.

Va invitam sa va bucurati si sa va delectati cu aceste produse la toate evenimentele din viata d-voastra: aniversarea adultilor, petrecerile celor mici, evenimente publice si corporate, nunta sau botez, serbare la scoala sau gradinita sau pur si simplu sa-i surprindeti pe cei dragi !

Amscan Infiintat in anul 1947, Amscan isi datoreaza numele faptului ca fondatorii sai proveneau din America si Scandinavia. Deci… Amscan. Compania este astazi lider mondial in proiectarea, productia si distributia de articole si accesorii party. decoratiuni si baloane. Cu o gama variata de produse raspunde cerintelor oricarui eveniment.

Gemar Gemar este principalul producator de baloane latex din Europa si cel mai vechi producator de baloane latex din lume.  Baloanele sunt fabricate in totalitate in Italia folosind cele mai noi si mai moderne tehnologii de productie. Acopera toata gama de baloane din latex: baloane rotunde, baloane figurine, baloane modelaj.

Qualatex Qualatex reprezinta brandul companiei Pioneer. Astazi, Pioneer este o companie globala de baloane si accesorii. Produsele lor sunt cunoscute, din punct de vedere calitativ, drept cele mai bune in intreaga lume, fiind consacrata formula “The Very Best Balloons”.

Baloanele Qualatex sunt alegerea preferata a profesionistilor in domeniu din toata lumea. O cercetare recenta a aratat ca mai mult de 80% dintre profesionistii in baloane aleg marca Qualatex.

Baloanele Qualatex sunt recunoscute pentru calitatea lor, gama larga de culori, combinatiile si timpul indelungat de mentinere a formei. Nici un alt producator nu ofera o gama atat de larga de produse si combinatii de baloane, create special pentru comenzile pentru decoratiuni si cadouri.

Baloanele Qualatex sunt fabricate in Statele Unite ale Americii folosind cele mai noi si mai moderne tehnologii de productie.

Goldplast De peste treizeci de ani, Gold Plast, producator de vesela de unica folosinta, este sinonimul calitatii. Achizitia sectoarelor de piata semnificative, aflate intr-o continua dezvoltare si care reprezinta o experienta fructuoasa, propunerile pentru un design nou, fac ca produsele noastre sa fie percepute mai degraba ca un punct de plecare decat ca un punct final. De fapt marca Gold Plast cuprinde o combinatie echilibrata de ingrediente strategice care simbolizeaza inovatia, tehnologia, cercetarea si designul, calitatea, atentia la detalii, bogatia gamei: o creativitate pur italiana, o capacitate de productie cu suflu european, o forta distributiva multidirectionala. Putem afirma cu mandrie ca fiecare activitate intreprinsa reprezinta intr-adevar: Made in Gold Plast.

Procos Procos SA (Grecia) este, inca din anul 1954, specializata in productia de articole party, in special seturi si accesorii coordonate pentru masa si petrecere (pahare, farfurii, servetele, fete de masa, coifuri, suflatori, trompete, bannere, confetti, baloane din latex simple si imprimate, lumanari pentru tort, etc.). Cu o activitate de export in 68 tari din intreaga lume, Procos este nu doar liderul european pe acest segment de piata, ci si unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel global. Produsele sale se disting printr-o calitate deosebita si o mare diversitate a tematicilor decorative, clasice sau cu licenta (Mickey Mouse, Princesses, Winnie the Pooh, Cars, Tinkerbell, Pirates, Toy Story, Spiderman, Barbie, etc.). 

Alupack Gama de articole este alcatuita din tavite (caserole) de unica folosinta din aluminiu, cu sau fara capac, destinate prepararii, conservarii si transportului alimentelor, precum si folii de aluminiu si material plastic pentru uz alimentar, hartie de copt, pungi pentru congelator, pungi pentru cuburi de gheata, etc. Produsele sunt destinate, in ambalaje specifice, atat segmentului de catering cat si pietei de retail. 

Anagram Anagram International, o filiala a Amscan Inc, este inovator si lider mondial in productia de baloane folie. Fondata în 1977, Anagram ofera cel mai mare portofoliu de licente si de produse licentiate cu caractere, inclusiv Disney Princess ®, Mickey Mouse & Minnie, Hello Kitty, Thomas Tank, Major League Baseball, NBA si NHL. 

Aristea Este una dintre cele mai importante companii producatoare de articole de unica folosinta pentru uz alimentar din Italia, si-a construit si consolidat pozitia de top in acest segment prin implementarea celor mai moderne si eficiente tehnologii specifice acestui domeniu de activitate. Produsele sale se incadreaza in linia “standard-top range” acoperind o gama larga de produse, cum ar fi pahare (inclusiv pentru automate cafea), farfurii, tacamuri, caserole. In prezent Aristea detine doua unitati de productie in regiunea Salerno, care impreuna acopera o suprafata de peste 60.000mp., cea mai noua dintre ele fiind special dedicata productiei paharelor transparente tip PET. 

BBS BBS srl (Italia) infiintata in anul 1979, este lider in Italia si unul dintre jucatorii cei mai importanti pe piata europeana pe segmentul de articole party, in special seturi si accesorii coordonate (pahare, farfurii, servetele, fete de masa, coifuri, suflatori, trompete, bannere, baloane din latex simple si imprimate, baloane din folie metalizata, lumanari simple pentru tort, artificii, etc.). De asemenea, BBS are in portofoliu alte cateva foarte atractive linii de produse, cum ar fi articolele din melamina, pungile si cutiile pentru cadouri, hartia de ambalaj, etc. Produsele sale se disting printr-un nivel inalt de calitate si o gama larga de tematici decorative, clasice sau cu licenta (Tom si Jerry, Tweety, Bakugan, Ben 10, Hello Kitty, Spiderman, Barbie, etc.). 

Dolomit Dolomit srl este unul dintre liderii de piata in Italia pe segmentul catering ca furnizor de scobitori rotunde din lemn, cu doua varfuri, de tepuse din bambus pentru frigarui, paie pentru baut, decoratiuni cocktail, sandwich si inghetata, pungi pentru congelator si pentru cuburi de gheata, etc. Toate aceste produse au o calitate deosebita si sunt ambalate in conditii de maxima igiena, in ambalaje cu design atragator, destinate nu doar segmentului de catering ci si celui de retail. O remarca speciala pentru tepusele pentru frigarui, care sunt produse din bambus recoltat la deplina maturitate si care sunt supuse unui proces de uscare astfel incat produsul finit este perfect drept si nu prezinta exfolieri. 

STANDARDE DE CALITATE

Toti furnizorii nostri sunt certificati ISO 9001/ 9002 (Managementul Calitatii), ISO 14001(Managementul de Mediu), ISO 22000 (Managementul Sigurantei Alimentare).

Producatorii accesoriilor de petrecere cu licenta Disney sunt auditati periodic pentru a se verifica respectarea normelor de responsabilitate sociala a companiilor conform cerintelor internationale actuale.